Itthon - Belföldi Utazási Magazin

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Főoldal

Ötcsillagos szállodát kap a Párisi udvar

E-mail Nyomtatás PDF

 Ősszel nyílik meg a Párisi udvarban a luxusszálloda, mely ötcsillagos szolgáltatásokkal várja a vendégeket.

 

A szűk körű sajtótájékoztatón Fazekas Tamás a szálloda leendő igazgatója kiemelte, a "The outbound collection by Hyatt" szálloda lánc részeként megnyíló ötcsillagos szálloda terveik szerint Budapest top 3 szállodája közt lesz majd.

 Ahogy a beszélgetés utáni bejáráson látható volt,az épület szerkezet kész, így reálisnak tűnik az őszi megnyitó. A bemutatott mintaszoba letisztult stílusával arra utal, hogy inkább maga az épület lesz a fő vonzerő.110 szobájuk lesz ebből 18 lakosztály. A szobák mérete nagyobb lesz az átlagosnál,33-36 négyzetméter.

Az 1912-ben megnyílt Párizsi udvar eredetileg a Belvárosi Takarékpénztár székháza volt. Ennek földszinti, belső része a Párisi udvar mely Budapest egyedül megmaradt 20. századi bevásárlóudvara. A 13,1 milliárdos felújítás után az épület és annak passzázsa régi szépségében lesz látható. A 110 szobás ötcsillagos szálloda főleg az üzleti turistákra számít de a kialakított éttermek és kávéházak mindenki számára látogathatók lesznek.

Az amerikai szállodalánc tagjaként magas szintű követelményeknek kell megfelelnie a szállodának. Mint elmondták, nagyon ügyelnek például az ágyak kiválasztására mely minden vendégnek elsődleges fontosságú. Lesz az épületben spa és wellness részleg és egy 230 fős konferenciaterem is.

Az épület tulajdonosa a Mellow Mood Hotels, ahogy a szomszédos Buddha báré is. 

Módosítás dátuma: 2018. január 24. szerda, 13:57  
Főoldal

Hirdetés

Hirdetés