Itthon - Belföldi Utazási Magazin

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése
Főoldal

Királynői illatokkal várják Gödöllőn

E-mail Nyomtatás PDF

 Ibolya-nap, kiállítások, séták és még számos más program várja a látogatókat Húsvét vasárnapján és hétfőn a Gödöllői Királyi Kastélyban. Idén tizenegyedik alkalommal rendezik meg a szezonnyitó családi Ibolya-napot, amely Erzsébet királyné kedvenc virága volt.

 A szervezők ígérete szerint ezen a napon igazi királyi fogadtatásban részesülhetnek az érdeklődők a díszteremben, ahol a Majorka színház várja őket A malacon nyert királylány című előadással. Az ibolyáról és a királyi udvarban betöltött szerepéről már egy vetített képes előadáson mesélnek, a kastély Pálmaházában egy igazi illattúrán vehetnek részt az érdeklődők, a díszteremben pedig az Artistocrats előadásával zárulnak a virágos programok.

Másnap az Isaszegi Csata Néptáncegyüttes tart néptáncbemutatót a díszudvaron, délutántól pedig a Holló együttes felel a hangulatért. A múzeumban lesz virágkiállítás, a Séta Erzsébet királyné nyomában című programon pedig Erzsébet királyné lakosztályát, az istállót és a Lovardát is be lehet járni. Napközben kézműves foglalkozások, társasjáték-bemutató, tánctanítás, arcfestés, tojásfestés, húsvéti kisállat-simogató és a Csupa csoda vándorjátszótér várja majd a gyerekeket.

 
Főoldal

Hirdetés

Hirdetés